Kontorsflytt

Kontorsflytt

 

Behöver ni en kontorsflytt?

Vi har under många år varit en av de ledande aktörerna inom branschen när det kommer till just kontorsflyttar. Vi skulle vilja påstå att vi faktiskt är experter inom kontorsflyttar, då vi förfogar över mer än 30 års erfarenhet utav flyttar över hela landet.

En kontorsflytt kan ofta vara en omtumlande upplevelse och framförallt en speciell situation för företaget i fråga. Därför arbetar vi utefter följande ledord när det kommer till kontorsflyttar:

  • Flexibilitet
  • Full sekretess
  • Tydlig agenda ifrån nedpackning - via montering - till avslutande städning

Basen för kontorsflyttar har under lång tid varit Malmö och Helsingborg, två expansiva städer där den entreprenöriella andan ofta medför att företag flyttar såväl inom Skåne som på nationell nivå. Inför en kontorsflytt är vi alltid extremt noggranna med att allt sker efter en väl planerad agenda, som ni som företag tillsammans med er kontaktperson på Sydstäd & Flytt arbetar fram tillsammans i lugn och ro.

Tidsplanen fullföljs alltid till 100 %, något annat är oacceptabelt i dessa tider.

När det gäller kontorsflytt strävar vi efter att vara ert självklara val, oavsett om det berör en kontorsflytt inom Malmö, en kontorsflytt mellan Helsingborg och Stockholm. Avstånden är av sekundär innebörd, det viktigaste är att ni som kunder, vet att en kontorsflytt blir en behaglig upplevelse som förhoppningsvis för ert företag i rätt riktning.

Ring oss idag för kostnadsfri konsultation!